Hogyan tovább?

Kedves mindenki, akit érdekel az ország első kézilabdás blogjának eddigi kálváriája és egyúttal további sorsa. Röviden az van, hogy három év és öt hét, kereken hétszáz poszt és 11 828 komment után következik egy komoly reload.

népsport admin

Az elmúlt időszak nagyon – khm – viszontagságos volt, hogy szépen fogalmazzunk. Ha teljesen őszinték akarunk lenni, akkor úgy kb. május környékére taksálhatjuk azt a pontot, amikor szülőanyánk – az NSO – egész egyszerűen levette rólunk – és másik száz blogról is – a kezét, ami konkrétan abban nyilvánult meg, hogy számunkra megdöbbentő módon nagyvonalúan kezelte a technikai problémák megoldásának kérdéskörét. Egészen pontosan sehogy. Onnantól az volt, hogy vagy működött vagy nem, vagy kiment a poszt vagy nem. Ebbe az egyre inkább hátráltató, mint inspiráló közegbe aztán mindannyian kicsit bele is fásultunk, természetesen, úgy voltunk vele, mint Cartmen az SP-ben.

Az elmúlt hetek történései viszont újra reménykedéssel töltik el kézilabdával átitatott lelkünket, így amikor láthatóra körvonalazódott a lehetőség, hogy hogyan léphetünk közösségileg, akkor azonnal meghoztuk a döntést. Megköszönjük és használjuk ezt az átmeneti felületet, amit tulajdonképpen az egykori népsport közösségi ereje biztosít blogjainknak, és folytatjuk áldásos tevékenységünket, a független blogolást.

Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy ez még nem az a kertes, családi ház, ahol majd felneveljük gyermekeinket és megöregedünk reszkető kezekkel, de mondjuk az előkertje. Amíg el nem készül a végleges – egy független, szabad népsportot jelentő – felület, addig is bocsássátok meg nekünk ezt az alapra vett megjelenést! Nekünk persze már ez is egyfajta mennyország az elmúlt fél év háttere után, hehe.

Előre tehát a szabad népsportért! Tartsatok velünk minél többen!

3 hozzászólás a(z) “Hogyan tovább?” bejegyzéshez

  1. Nagyszerű volt és remélem lesz is a hatosfal!mindig olvasom és néha hozzá is szólnék az írásokhoz ha lehetne!üdv nektek Bányász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük