Berlin is szép város

Hát most valami nagyon pozitív, nagyon felpörgetős, nagyon okos dolgot kellene írnom a Szeged meccse elé, de nem nagyon jönnek a gondolatok. Egyrészt sajnos (inkább nem) nem láttuk az odavágót, másrészt én ezt a Sportingot a legnagyobb jóindulattal sem tudom komoly ellenfélként definiálni, pedig igyekszem nagyon, maradjunk annyiban, hogy a Csurgó-meccs elé sem tudtam volna kiváló észrevételeket pakolni és ide sem tudok. És az is tagadhatatlan, hogy még bőven a tegnapi hatása alatt vagyok, így pedig kicsit meghasonulós érzés most a Szögedre gondolnom. Gondolom ezt az értelmesebbje azért megérti majd. 

Még mielőtt nekem rongyol az egész dél-alföldi fanatik, próbáltam nálam illetékesebbet találni a feladatra, de most nem jött össze sajnos. Így maradunk az én tesze-tosza gondolataimnál, amikért kicsit előre elnézést kérek most, jó?

Na szóval ma este 7-kor egy dolog lesz fontos, mégpedig a háromgólos győzelem. Kétségem sincs, hogy itthon képes lesz rá a Szeged, mert látatlanban is jobb csapat, mint a portugálok. Ugyanakkor rohadtul figyelni kellene végre a félidei hajrákra, mert ez a két gól ez pont olyan, hogy pozitívban és negatívban is összesen negyven másodperc kell az eltüntetéséhez. Vagy még annyi sem. Szóval észnél kell lenni nagyon. Roló lesz, az borítékolható, Balogh Zsoltira is számíthat a publikum, még kellene két-három fasza egyéni teljesítmény, de inkább a komplett csapaté volna jobb. Fel kellene nőni a feladathoz!

Ami még nagyon fontos, hogy igen, tisztázni kell majd a klub körüli történéseket rövid úton, DE nem most. Nem ma este hétkor. Most mindenkinek ott kell járjon a gondolata, hogy hogyan lesz ebből is fájnölfór? Mert a vége az kell legyen, bizony. Tudom, hogy vannak mindkét oldalon, akik nem tudnak azonosulni azzal a gondolatsorral, hogy van minden vélt vagy valós sérelmet felülíró érdeke a magyar kézilabdázásnak, de van, és ez most az a helyzet bizony. Mindenkinek érdeke, hogy Berlinbe jusson a Szeged, lehet ezen vitázni, csak felesleges. Egyszerűen kellenek az ilyen sikerek ennek a sportágnak, és mivel most hasítunk, hát most kell összefognunk, hogy megcsináljuk!

Mi tegnap megcsináltuk, most rajtatok a sor!

Este bő másfél órára HAJRÁ SZEGED lesz a gondolatom!

 

2 hozzászólás a(z) “Berlin is szép város” bejegyzéshez

  1. Ez zsákban van. Kíváncsi vagyok, ki jön az elődöntőben. Konstanca ellen van esély, a másik kettő azért már neccesebb. De hát elég a derbi napján jól futni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük