Költözködés, biza!

Az a nagy büdös helyzet, hogy meglehetősen ronyózva vágunk neki újra az idegennek, de sajnos a fejlődés érdekében ez elkerülhetetlen. Tudtuk, hogy egyszer eljön ez a pillanat is, de nagyon nehéz szívvel hagyjuk itt ideiglenes otthonunkat, és be sem fogjuk zárni egyelőre, hátha ránk borul újra a sötétség, mert akkor gyorsan visszamenekülünk ide. Erre a szent helyre, mely hónapokig remek otthonunk volt, és egyértelműen az elsőszámú kedvenc, ha az admin kezelhetőségét, felhasználóbarátságát tekintjük mércének. Márpedig ezek nagyon fontos dolgok egy blogger életében.

Viszont új helyünk lett, új lehetőségekkel, és mivel mindenképpen életben szeretnénk maradni a jövőben, ezért lépnünk kell. Az új hely, a http://hatosfal.postr.hu/ még egyáltalán nincs készen. Valószínűleg soha nem is lesz. Viszont az Origó mindig is szimpatikus volt mindannyiunknak, és mióta a _híd átrágta magát a küszöbükön, talán számíthatunk is a támogatásukra. Sokunk elsősorban magunknak és a számunkra fontosaknak írogatunk posztokat, de hazudnék, ha azt mondanám, nem kecsegtető az a lehetőség, ami az Origó szárnyai alatt megvalósulhat. Kitartottunk – és ki is fogunk – az egykori Népsport eszméi, céljai, és valódi közössége mellett, mert hisszük, hogy a sport mindenkié, és diploma vagy modorosság nélkül is lehet beszélni róla. A célunk az, hogy megmaradjunk azoknak, akik mindig is voltunk: valódi szurkolóknak. 

Reméljük jöttök velünk az Origóra, ha még nem tettétek, lájkoljátok a fészbúk-oldalt, mert az egy állandó kapocs hozzánk, na.

Szóval bye-bye Taccs, köszönjük, hogy itt lehettünk!

Hajrá csajok!

Egy hozzászólás a(z) “Költözködés, biza!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük